Вітальне слово

УВАГА! НА ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ АКТУАЛЬНІ КОНТАКТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ!


Шановна факультетська спільното!

Війна всіх нас застала зненацька. Війна - це завжди біль, втрати і переживання, надмірний стрес і травма. Нам усім потрібно намагатися триматися і зберігати спокій, піклуватися про свою безпеку та своїх близьких! Водночас кожен із нас має докладати максимальних зусиль на рівні власних можливостей: захищати Батьківщину, бути волонтером чи просто допомагати знайомим та сусідам, хто цього потребує.

Усі ми є частиною університетської спільноти! Деканат підтримує зв’язок з усіма викладачами та співробітниками і намагається підтримувати контакти з усіма студентами через кураторів.

Ви також можете звертатися в особистих повідомленнях на офіційні сторінки факультету в соцмережах (Фейсбук, Телеграм, Інстаграм) або на пошту деканату history@karazin.ua (детальніше офіційні контакти за посиланням)

Ми просимо інформувати про долю всіх наших вихованців, аби пам’ять про них не була втрачена.

Віримо у Перемогу!

Адміністрація факультету

Загалом, студентам факультету читається більше 150 курсів та спецкурсів. Серед основних курсів, що викладаються на історичному факультеті, – «Історія первісного суспільства», «Археологія», «Етнографія», «Історія стародавнього Сходу», «Історія Давньої Греції та Риму», «Історія середніх віків», «Історія Західної Європи та Північної Америки нового часу», «Історія України», «Історія Росії», «Спеціальні історичні дисципліни», «Історична географія», «Основи історіографії», «Історіографія історії України та ін.».