RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2157

14 червня 2016 року

Студент факультету Олександр Новак посів III місце у міському конкурсі «Харків – місто молодіжних ініціатив»

Студент факультету Олександр Новак посів III місце у міському конкурсі «Харків – місто молодіжних ініціатив»

13 травня – 10 червня 2016 р. у Харкові відбувся конкурс студентських проектів «Харків – місто молодіжних ініціатив», спрямований на розробку та реалізацію дослідницьких, соціальних, інформаційних, творчих та волонтерських проектів.

Студент третього курсу історичного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна Олександр Новак (науковий керівник - професор Посохова Л. Ю.) із проектом «Пам’яткоохоронна робота у Харкові за доби Радянської України (1919 – 1930-ті рр.) як теоретична основа для збереження архітектурно-містобудівного надбання міста» посів третє місце.

Метою проекту є розширення уявлень харків’ян про історико-культурне надбання свого міста і тих, хто робив усе можливе для його збереження у непростий та трагічний період – 1919 – 1930-ті роки, що супроводжувався докорінними змінами в архітектурному ансамблі міста та завершився особистими трагедіями для тих, хто намагався вберегти старий Харків від знищення. Запропонований проект буде реалізовуватися у тісному співробітництві із Олександром Олеговичем Савчуком, доцентом кафедри українознавства філософського факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна та книговидавцем.

Вітаємо із перемогою!