RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 326

11 лютого 2021 року

Майстер-клас для учасників віртуальної краєзнавчої експедиції

Майстер-клас для учасників віртуальної краєзнавчої експедиції

11 лютого 2021 р. в онлайн-форматі відбувся майстер-клас для учасників віртуальної краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Мій Харків ‒ моя Батьківщина». Присутніх привітав декан історичного факультету Каразінського університету доцент С. Д. Литовченко.

Після цього перед школярами виступив професор кафедри історіографії, джерелознавства та археології, директор Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька С. М. Куделко. Він розповів про специфіку історичного краєзнавства як наукової дисципліни, схарактеризував основні методи і підходи, що застосовуються у краєзнавчих дослідженнях.

Заступник директора Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька к.і.н. О. І. Вовк акцентувала увагу на тематичних напрямках, запропонованих учням для реалізації творчих проектів. Вона пояснила їх специфіку і розповіла про можливі стратегії реалізації цих напрямків.

Всього у зустрічі взяли участь 68 одноосібних та колективних користувачів, що представляли заклади середньої освіти з усіх адміністративних районів Харкова.