RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 574

23 серпня 2020 року

Вітаємо доцента М. З. Бердуту з ювілеєм!

Вітаємо доцента М. З. Бердуту з ювілеєм!

22 серпня 2020 року виповнилось 85 років від дня народження доцента-консультанта кафедри історії України Михайла Захаровича Бердути.

Михайло Захарович присвятив майже 50 років свого життя Університету та історичному факультету, працював як доцент кафедри історії України, заступник декана з навчальної роботи, член Вченої ради і методичної комісії факультету, член Ради ветеранів університету.

Він один із провідних методистів Харкова. У 2002 р. за його ініціативи було засновано навчально-методичну лабораторію з інноваційних методів навчання на історичному факультеті. На базі лабораторії за його редакцією з того ж року видавався раз на рік «Методичний вісник історичного факультету». Михайло Захарович брав і продовжує брати активну участь у просвітницькій роботі, виступає у пресі, на радіо і телебаченні м. Харкова. Багато років був членом районного і обласного товариства «Знання». У 1977—1984 рр. і з 1999—2010 рр. М. З. Бердута — заступник декана з навчальної роботи, близько 20 років очолював навчально-методичну комісію історичного факультету.

Визнанням заслуг Михайла Захаровича стало присудження у 2002 р. почесного звання «Заслужений викладач Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна». У 2015 р. М. З. Бердута отримав завдання доцента-консультанта кафедри (першим в університеті).

Шановний Михайле Захаровичу, щиро вітаємо Вас від університетської, факультетської спільноти та бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та життєвих сил. Каразінський пишається тим, що діяльність і все Ваше життя пов’язані з університетом. Щиро бажаємо Вам і Вашій родині добробуту, оптимізму, здоров’я і довгих років життя!