RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1215

30 травня 2018 року

Викладач кафедри історії України Нижнікова Світлана Василівна взяла участь в освітньому курсі «Геноцид євреїв Європи: історична перспектива та підходи до вивчення»

Викладач кафедри історії України Нижнікова Світлана Василівна взяла участь в освітньому курсі «Геноцид євреїв Європи: історична перспектива та підходи до  вивчення»

Викладач кафедри історії України, к.і.н. Нижнікова Світлана Василівна взяла участь в освітньому курсі «Геноцид євреїв Європи: історична перспектива та підходи до вивчення», який проходив 25-27 травня 2018 р. у Києві. Організаторами освітнього курсу є Український центр вивчення історії Голокосту і Музей та Меморіал «Будинок Ванзейської конференції» у Берліні.

У роботі освітнього курсу взяли участь 14 учасників з різних освітніх та наукових установ України. Програма курсу передбачала лекції, інтерактивні заняття, обговорення та відвідування місць пам‘яті. Побувавши зокрема на теренах Бабиного Яру та Биківні, учасники обговорили особливості меморіальної культури в Україні. Учасники школи ознайомилися з новими виданнями, присвяченими історії Голокосту.