RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 771

21 грудня 2017 року

Музею історії університету 45 років!

Музею історії університету 45 років!

21 грудня 2017 р. Музей історії університету відзначив 45-річний ювілей. Урочистості відбулися за участі ректора, академіка Віля Савбановича Бакірова, адміністрації університету, викладачів, студентів, колег з вузівських музеїв та архівних установ нашого міста.

Директор Музею Вікторія Юріївна Іващенко розповіла присутнім про сучасні форми роботи, плани та перспективні напрямки роботи Музею, зауважила, що кількість відвідувачів протягом останніх років незмінно зростає, Музей бере участь у численних загальноуніверситетських і міських заходах, організує численні акції та флешмоби, запрошуючи до участі широке коло викладачів, студентів та школярів (з доповіддю та презентацією можна ознайомитися за посиланням).

У межах святкових заходів було презентовано гумористичний фільм «Один день з життя Музею» та календар «Музею історії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна 45 років».

Чимало теплих слів пролунало на адресу колективу Музею історії університету від гостей заходу. Ми приєднуємось до привітань і бажаємо Музею творчої наснаги та яскравих ідей!


Фотозвіт з заходу: