RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 454

6 грудня 2017 року

Студентський науковий гурток історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін

Студентський науковий гурток історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін

30 листопада 2017 року відбулося чергове засідання наукового гуртка історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін. На засідання завітали викладачі Вікторія Юріївна Іващенко, Павло Вікторович Єремєєв та студенти з різних кафедр. Також на засіданні виступила куратор гуртка Юлія Анатоліївна Кісельова з повідомленням про те, що гурток відновлює засідання з експертами. На цьому засіданні експертом була Оксана Гела.

Присутні заслухали доповіді Діани Вакуленко (студентка 3 курсу) "Студентське життя в карикатурах журналу "Студент революції" у 1922-1933 рр." та Оксани Гели (студентка 6 курсу) "Образи інтелігенції в карикатурах журналу "Крокодил" у 1953-1964 рр."

Оксана провела майстер-клас з інтерпретації карикатурних зображень. Вона також запропонувала аудиторії висловити свої думки щодо критеріїв, за якими можна аналізувати карикатури. Слухачі ставили доповідачам після виступу питання і ділилися своїми враженнями від карикатур даного періоду і тематики. Гурток висловлює вдячність студенткам за їхні змістовні, інформативні доповіді!