RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1563

17 жовтня 2017 року

Презентація роботи факультету в рамках шкільного освітнього проекту «Інтеграція вищої та середньої школи: партнерство заради майбутнього»

Презентація роботи факультету в рамках шкільного освітнього проекту «Інтеграція вищої та середньої школи: партнерство заради майбутнього»

6 жовтня в Куп’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Куп’янської міської ради Харківської області в рамках шкільного освітнього проекту «Інтеграція вищої та середньої школи: партнерство заради майбутнього» відбулася презентація роботи історичного факультету Харківського університету імені В.Н.Каразіна, яку провів доктор історичних наук, професор, іноземний член Болгарської академії наук, завідувач кафедри нової та новітньої історії історичного факультету Станчев М.Г. Учні отримали змістовну інформацію стосовно факультету, його мети та завдань.


Друга частина зустрічі була присвячена проблемам сучасності (міні-лекція «Глобальні проблеми сучасного світу»). Ця тема викликала великий інтерес в учнів та вчителів школи, про що свідчать питання, які прозвучали в ході спілкування з вченим.

На згадку про зустріч та з метою поповнення бібліотечного фонду школи, якісної підготовки учнів до ЗНО з питань історії сучасності Михайло Георгійович подарував школі декілька екземплярів своєї книги, яка присвячена нагальним проблемам сучасності, «Третья мировая: Битва за Украину».