RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 717

5 травня 2017 року

Презентація книги Є. П. Пугача "Про Харківський університет, його справи та людей у другій половині ХХ - на початку ХХІ ст."

Презентація книги  Є. П. Пугача "Про Харківський університет, його справи та людей у другій половині ХХ - на початку ХХІ ст."

4 травня 2017 р. о 11:00 у ауд. 2-49 Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбулася презентація книги професора історичного факультету Є. П. Пугача "Про Харківський університет, його справи та людей у другій половині ХХ - на початку ХХІ ст."

Книга представляє собою документальний нарис написаний активним учасником діяльності Харківського університету за півстоліття його історії. Висвітлено основні напрямки кадрової політики, навчально-виховного процесу, науково-дослідної роботи, громадського життя, стан морально-психологічного клімату в колективі.

Особливу увагу приділено людям, які відіграли важливу роль у справах університету: ректорам, проректорам, деанам факультетів і керівникам різних підрозділів,видатним ученим і педагогам, працівникам, які сприяли розвитку і процвітанню Alma Mater.

Нарис розрахований на читачів, які цікавляться історією одного із найстаріших університетів України.


Фотозвіт з заходу: