RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1106

22 серпня 2016 року

Студенти факультету та співробітники ГСАЕ беруть участь у розкопках на території Польші

Студенти факультету та співробітники ГСАЕ беруть участь у розкопках на території Польші

Протягом 17 - 31 серпня 2016 р. група студентів історичного факультету та співробітників Германо-Слов'янської археоологічної експедиції (ГСАЕ) бере участь у розкопках на території Польщі.

В рамках Договору про співпрацю між Інститутом археології Варшавського університету та історичним факультетом Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна група студентів та співробітників ГСАЕ з 17 по 31 серпня бере участь в археологічних дослідженнях на кельтському та пшеворському поселенні біля с. Пельчиська (воєводство Свентокжижиське), які з 2000 року проводить Інститут археології Варшавського університету під керівництвом Марціна Рудницького.
Детальніше про розкопки цього археологічного пам'ятника дивіться за посиланням та у соціальній мережі Facebook.

Минулого року група студентів факультету та співробітників ГСАЕ так само брала участь у археологічних дослідженнях на території Польщі. Зокрема, біля с. Костковіце Сілезького воєводства. Детальніше про це на офіційному сайті Германо-Слов'янської археологічної експедиції.

Протягом 26 - 31 серпня в рамках культурної програми перебування наших студентів та співробітників заплановано поїздки до різних міст і музеїв Польщі (Краків, Гданськ, Торунь, і ін.).