RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1079

28 листопада 2018 року

Зустріч студентів історичного факультету зі студентами ХДАДМ

Зустріч студентів історичного факультету зі студентами ХДАДМ

22 листопада у галереї «Академія» відбулася зустріч членів студентського наукового гуртка історіографії, джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін та студентів кафедри соціально-гуманітарних дисциплін і кафедри теорії та історії мистецтва Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

Приводом для обговорення стала доповідь студентки 4 курсу Дар’ї Сохранич на тему «Харківський стрит-арт: шлях від графіті до муралів». ЇЇ дискутантами стали студентки Харківської державної академії дизайну і мистецтв Олександра Модільяні та Анастасія Худякова. Жвава дискусія виникла з приводу питання: чи можна вважати стрит-арт мистецтвом та яка роль історичного аналізу в осмисленні його значення. За допомогу в організації засідання члени гуртка висловлюють щиру подяку В.В. Тарасову (зав. кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ХДАДМ) та О.І. Красько (наук. співробітник Музею історії університету).

У ході засідання Є. С. Рачков представив проект «Практики саморепрезентації багатонаціонального міста в індустріальну і постіндустріальну добу» та запросив усіх присутніх до співпраці.